Hawaii ampsud

Peekoni, ananassi ja juustuga soojad tikusuupisted.

Kogus
24 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g õhukeselt viilutatud suitsutatud peekonit

400 g purk konservitud ananassiviile omas mahlas

viilutatud juustu

näpuotsaga suitsupaprikat

Valmistamine

Kuumuta ahi 180C (pöördõhuga 160C). Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. 

Lõika 6 peekoniviilu neljaks ja siis ka pikkupidi pooleks. Lõika ananassirõngad neljaks, siis keera iga ananassitüki ümber peekonviil. Kinnita peekon hambatikuga. Aseta ahjuplaadile.

Küpseta 20 minutit. 

Lõika  juust 24 ruuduks.

Võta suupisted ahjust välja, siis lüki juusturuudud ampsudele, nii et need oleksid peekoni peal. Küpseta veel 3 minutit, kuni juust on sulanud. 

Riputa peale veidi suitsupaprikat. Tõsta taldrikule ja serveeri soojalt.

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR