Vooderda lahtikäiv 22 cm või 24 cm koogivorm küpsetuspaberiga või määri võiga ja puista üle jahuga.
Kuumuta ahi 180°C.
Klopi/hõõru või ja suhkur heledaks ja kreemjaks. Lisa vanilliekstrakt, siis klopi ükshaaval juurde munad. Siis sega juurde jogurt ning viimasena jahuga segatud sool ja küpsetuspulber.
Kalla tainas vormi.
Lõika virsikud viiludeks, siis torka koogi sisse.
Küpseta 180-kraadises ahjus umbes tund aega või kuni kook on kuldne (kontrolli koogi küpsust puutikuga - see peab puhtaks jääma).
Võta valmis kook ahjust välja, lase täielikult jahtuda. Siis serveeri - peale võid sõeluda veidi tuhksuhkrut, kõrvale võid pakkuda vanillijäätist.
Prantsuse virsikukook
Gâteau aux pêches