Tandoori lõhe

Tandoori-marinaadis lõhelõigud.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 sl paksu jogurtit

1 sl tandoori karripastat

veidi laimimahla

2 lõhe portsjontükki

Serveerimiseks:

keedetud basmatiriisi

hakitud värsket koriandrit

Valmistamine

Sega jogurt ja Tandoori-pasta, maitsesta laimimahlaga. Määri marinaad kalatükkidele. Siis küpseta keskmiselt kuumas grillahjus 10-12 minutit. 

Serveeri keedetud basmatiriisiga, peale puista hakitud koriandrit. Kõrvale laimisektorid. 

Loe veel:

Joogisoovitus:

  • Lõuna-Aafrika Chardonnay

Retsept on Briti ajakirjast Delicious (august 2008)

LISA KOMMENTAAR