Küpsetatud ravioolid

Lihtne ahjuvormiroog. Vegetaarse versiooni jaoks kasuta vegetaarseid ravioole.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g vegetaarseid ravioolid (ravioli)

500 g tomatikastet (nn pastakastet)

125 g riivitud parmesani juustu või muud kõvemat juustu

2 sl hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Kuumuta ahi 190C. 

Keeda ravioolid soolaga maitsestatud vees al dente, siis nõuta. 

Pane suurema ahjuvormi põhjale õhuke kiht tomatikastet, siis laota sellele kiht ravioole, veidi riivitud juustu, veidi hakitud peterselli. Korda, viimaseks kihiks jäta tomatikaste, millele puista riivitud juustu.

Küpseta 15 minutit või kuni juust on sulanud ja roog läbinisti kuum. 

Lõika portsjoniteks ja serveeri. 

Loe veel:

Retsept on Briti ajakirjast Cook Vegetarian (september 2010; Baked ravioli)

LISA KOMMENTAAR