Krõbesai redise ja kitsejuustuga

Kevadsuvine crostini-tüüpi suupiste.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 pikk sai (baguette) või ciabatta

1-2 küüslauguküünt

110 g kitsepiimast määrdejuustu

punt noori krõmpse rediseid

peenelt hakitud murulauku

soolahelbeid

Valmistamine

Lõika baguette õhukesteks viiludeks. Küpseta saiaviilud grillil või 180-kraadises ahjus kergelt kuldseks ja krõbedaks. 

Lõika küüslauguküüned pikkupidi pooleks ja hõõru krõbedad saiaviilud küüslauguga kokku. Lase jahtuda. 

Määri saiaviiludele õhuke kiht kitsepiiimast määrdejuustu. Siis laota peale hästi õhukesed rediseviilud.

Puista peale hakitud murulauku ja soolahelbeid. 

Loe veel:

Retsept on Norra ajakirjast Mat & Vin (Bruschetta med chevre og reddik, juuni/juuli 2010)

LISA KOMMENTAAR