Kevadsuvine crostini-tüüpi suupiste.
1 pikk sai (baguette) või ciabatta
1-2 küüslauguküünt
110 g kitsepiimast määrdejuustu
punt noori krõmpse rediseid
peenelt hakitud murulauku
soolahelbeid
Lõika baguette õhukesteks viiludeks. Küpseta saiaviilud grillil või 180-kraadises ahjus kergelt kuldseks ja krõbedaks.
Lõika küüslauguküüned pikkupidi pooleks ja hõõru krõbedad saiaviilud küüslauguga kokku. Lase jahtuda.
Määri saiaviiludele õhuke kiht kitsepiiimast määrdejuustu. Siis laota peale hästi õhukesed rediseviilud.
Puista peale hakitud murulauku ja soolahelbeid.
Retsept on Norra ajakirjast Mat & Vin (Bruschetta med chevre og reddik, juuni/juuli 2010)
Krõbesai redise ja kitsejuustuga
Kevadsuvine crostini-tüüpi suupiste.