Grillitud Norra salehomaarid

Serveeri grillitud Norra salehomaare ürdivõiga. Arvesta kolm salehomaari sööja kohta.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

12 Norra salehomaari

Ürdivõi:

125 g võid

2 küüslauguküünt

1 tšillikaun

väike punt tilli

Serveerimiseks:

krõbeda koorikuga saia

rohelist salatit

Valmistamine

Alusta ürdivõist. Sega toasoe või hakitud küüslaugu, tšilli ja tilliga. 

Lõika salehomaarid pikuti pooleks. Tõsta igale homaaripoolikule tükk võid. 

Aseta kuumale grillile tükk fooliumi, sellele salehomaarid. Küpseta valmimiseni.

Serveeri koos saia ja salatiga. 

Loe veel:

Retsept on Rootsi ajakirjast Mat & Vänner 3/2006

LISA KOMMENTAAR