Veiseliharullid

Porgandi-koorekastmes hautatud veiseliharullid sobivad hästi pidulikumaks perekondlikuks lõunasöögiks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g veise välisfileed

1 suurem porgand

õli

125 g suitsutatud peekonit

Kaste:

1 peenestatud porgand

1 peenestatud sibul

1 dl vett

2 dl 10% rõõska koort

soola ja musta pipart

praadimiseks veidi õli

Valmistamine

Lõika liha ristikiudu 8 tükiks ja klopi need kahe kile vahel lihahaamriga õhukeseks. 

Lõika porgand tikkudeks ja pruunista kergelt õlis.

Aseta igale lihatüki keskele suitsupeekoniviil ja pruunistatud porgandeid. Rulli liha kokku ja kinnita puidust kokteilitikuga.

Pruunista liharullid ümberringi õlis ja lao seejärel tihedalt väikesesse keedunõusse.

Valmista kaste: pruunista sibul ja porgand kergelt õlis. Lisa vesi ja rõõsk koor, maitsesta soola ja pipraga. Sega ühtlaseks. Kalla kaste liharullidele ja hauta madalal kuumusel umbes pool tundi.

Serveeri keedukartulite ja hapukurgiga, garneeri tilliga.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

k
postitatud 02.04.2011 16:42

nurr roog