Šokolaadifondüüsse dippimiseks sobivad marjad ja puuviljad (nt maasikad, viinamarjad, pirn, virsik, nektariin), küpsised, keeksitükid. Šokolaadifondüü valmistamiseks sobivad nõud leiate kauplusest Apelsin.
Šokolaadifondüüsse dippimiseks sobivad marjad ja puuviljad (nt maasikad, viinamarjad, pirn, virsik, nektariin), küpsised, keeksitükid.
Šokolaadifondüü valmistamiseks sobivad nõud leiate kauplusest Apelsin.
200 g tumedat šokolaadi
1-1.5 dl 35% rõõska koort
4-5 tl apelsinimahla või konjakit või brändit või rummi
banaani
väiksemaid vahukomme
maasikaid
ananassi
Kuumuta vahukoor potis tasasel tulel, lisa tükeldatud šokolaad. Kuumuta tasakesi segades, kuni šokolaad on sulanud.
Soovi korral maitsesta apelsinimahla, rummi, konjaki või brändiga, sega ühtlaseks ja serveeri.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Kuna kõik kokku on väga maitsev ja saab ruttu otsa, saab edukalt ka fondüünõuta teha :)
Elevust tekitav ja väga maitsev magustoit!
Šokolaadifondüü
Šokolaadifondüüsse dippimiseks sobivad marjad ja puuviljad (nt maasikad, viinamarjad, pirn, virsik, nektariin), küpsised, keeksitükid.
Šokolaadifondüü valmistamiseks sobivad nõud leiate kauplusest Apelsin.