Kinoapasta

Valgurikkast kinoajahust värske pasta erikujuliste makarontoodete tegemiseks.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g kinoajahu

0,5 tl peenikest soola

3 munakollast (u 40 g)

0,5 dl vett (50 g)

Valmistamine

Klopi kausis munakollased ja vesi omavahel, siis sega juurde sool ja kinoajahu. Sega tainas ühtlaseks. Vormi u 2 cm paksuseks kettaks, pane toidukilesse ja tõsta 30 minutiks külmkappi tahenema. 

Siis rulli kergelt kinoajahusel laual õhukeseks ja lõika sobiva kujuga tükkideks või rulli pastamasina abil sobiva kujuga plaatideks/tükkideks. 

Loe veel:

Retsept on Rootsi ajakirjast "Glutenfri matlust" (3/2017)

LISA KOMMENTAAR