Luksuslik kartulikrõpsuvaagen

Uhke viis kartulikrõpsude serveerimiseks. Eriti luksusliku versiooni jaoks kasuta rääbisemarja, veidi lihtsama ürituse tarbeks siiamarja ja vegetaarse versiooni jaoks vetikatest tehtud meremarja.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

80 g häid soolaga kartulikrõpse

0,5 dl Saare Smetana hapukoort

80 g siia- või rääbisemarja või meremarja

2 sl hakitud murulauku

spargelkapsa- või lehtkapsapulbrit

Valmistamine

Pane kalamari ja smetana kahe väikese pritskoti sisse.

Laota pooled kartulikrõpsud vaagnale. Pritsi peale pool hapukoorest ja pool kalamarjast. Puista peale pool murulaugust. 

Laota peale teine kiht kartulikrõpse, hapukoort ja kalamarja. 

Puista peale ülejäänud murulauk ning roheline köögiviljapulber.

Nipid ja soovitused:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR