Maitsesta faasani rinnafileed soola-pipraga, siis prae pannil õlis mõlemalt poolt 2-3 minutit. Lase lihal jahtuda, siis lõika väiksemateks tükkideks.
Puhasta kukeseened ning prae kuival kuumal pannil 3 minutit. Pane seened kaussi.
Määri saiaviiludele võid, siis prae kuival pannil mõlemalt poolt krõbedaks ja kuldseks. Lase restil jahtuda.
Pane pannile 2 sl võid, praetud faasaniliha ja kukeseened. Prae segades 2 minutit.
Maitsesta hakitud peterselli, soola ja pipraga. Serveeri röstitud saiaviiludel.
Nipid ja soovitused:
Taanis müüakse faasani rinnafileesid väidetavalt mitmes supermarketis, tavaliselt külmletis jahutatud kujul. Faasanid on kanadest veidi väiksemad, nii et 2 fileest jagub kahele inimesele.
Faasan ja kukeseened saial
Röstitud saiaviiludele pannakse võis praetud kukeseened ja maitseküllane faasan. Sobib eelroaks või kergeks õhtueineks.