Ahjus küpsetatud Tai-hõnguline aedviljaroog kollase karripasta ja kookospiimaga.
1 l keedetud varajasi kartuleid
1 väike lillkapsas
0,5 l värskeid spinatilehti
2 dl vett
400 ml kookospiima
2-3 sl kollast Tai karripastat
vajadusel soola
Lõika keedetud kartulid tükkideks.
Lõika lillkapsas õisikuteks. Auruta lillkapsaõisikud krõmpspehmeks.
Pane lillkapsas ja kartulid ahjuvormi, lisa kergelt tükeldatud spinatilehed.
Sega kookospiim, vesi ja karripasta, kalla köögiviljadele.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 40 minutit.
Puista peale soolahelbeid ja serveeri.
Retsept siit.
Lillkapsa-kartulivormiroog
Ahjus küpsetatud Tai-hõnguline aedviljaroog kollase karripasta ja kookospiimaga.