Sega kausis suhkur, kakaopulber ja jahvatatud mandlid.
Klopi teises kausis munad mandliekstraktiga vahule. Sega munavaht ettevaatlikult kuivainete hulka, kuni saad ühtlase taina.
Vala (pärl)suhkur madalasse kaussi.
Võta supilusikaga tainast ning kasta ümaram küpsisepool suhkrusse. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (küpsised säilitavad küpsemisel kuju, nii et tainakuhjakesed võib suhteliselt teineteise lähedale asetada).
Küpseta 180kraadise ahju allosas 10 minutit, siis küpseta veel 8 minutit ahju keskosas.
Eemalda ahjuplaat ahjust, libista küpsised metallrestile jahtuma ja kuivama.
Säilita õhukindlas karbis ning söö 10 päeva jooksul.
NB! Soovi korral pista igasse küpsisesse enne küpsetamist terve mandel.
Amaretti küpsised
Õhulised mandliküpsised Itaaliast.