Kuumaõhufritüüris krõbedaks küpsetatud krabipulgad.
12-15 krabipulka (surimi)
1 sl õli
0,5 tl soola
0,5 tl musta pipart
0,5 tl karripulbrit
0,5 tl paprikapulbrit
Eelkuumuta kuumaõhufritüür 200°C.
Eemalda krabipulgad vajadusel kileümbrusest, siis rebi pikkupidi väiksemateks ribadeks. Pane kaussi, sega õli, soola-pipra, karri ja paprikaga.
Laota surimi-ribad kuumaõhufritüüri korvi. Küpseta seejärel 160°C juures umbes 15 minutit või kuni krabipulgad on krõbedad ja kuldpruunid.
Poole küpsetamise ajal tõmba korv korra välja ja raputa seda korralikult, et krabipulgad ühtlasemalt küpseksid.
Retsept siit.
Niisama söömiseks liiga soolased ja intensiivsed, aga mõne roa garneeringuna-lisandina - kindlasti. Mehele meeldis eriti.
Krõbedad krabipulgad
Kuumaõhufritüüris krõbedaks küpsetatud krabipulgad.