Kananagitsad kuumaõhufritüüris

Kuumaõhufritüüris valmivad kananagitsad kiiresti ja jäävad mahlased ning krõbedad.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

250 g kanafileed

0,5 tl paprikapulbrit

0,5 tl küüslaugupulbrit

0,25 tl Cayenne'i pipart

50 g maisihelbeid

1 muna

1 dl e. 60 g nisujahu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kanafileed u 2x2 cm tükkideks. Sega kõik maitseained omavahel, sega kanatükkidega (soola võta u 0,5 tl).

Tambi maisihelbed kergelt katki, pane supitaldrikusse. Teises supitaldrikus vispelda katki muna. Kolmandas supitaldrikus sega jahu vähese soola-pipraga. 

Veereta kanatükke esmalt jahus, siis munas, siis maisihelvestes.

Aseta kuumaõhufritüüri restile ja küpseta u 12 minutit 180°C, kuni kanatükid on küpsed ja mahlased.

Serveeri mõne külma dipikastmega. 

Loe veel:

Retsept siit. PIldi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 20.06.2023 09:00

Kasutasin kana sisefileed ja väiksemaks ei hakanud lõikama. Minu arvates küpsesid natuke üle. Võimalik, et peaks natuke lühemalt küpsetama. Aga üldjoontes maitsev.