Lõika kanafileed u 2x2 cm tükkideks. Sega kõik maitseained omavahel, sega kanatükkidega (soola võta u 0,5 tl).
Tambi maisihelbed kergelt katki, pane supitaldrikusse. Teises supitaldrikus vispelda katki muna. Kolmandas supitaldrikus sega jahu vähese soola-pipraga.
Veereta kanatükke esmalt jahus, siis munas, siis maisihelvestes.
Aseta kuumaõhufritüüri restile ja küpseta u 12 minutit 180°C, kuni kanatükid on küpsed ja mahlased.
Kasutasin kana sisefileed ja väiksemaks ei hakanud lõikama. Minu arvates küpsesid natuke üle. Võimalik, et peaks natuke lühemalt küpsetama. Aga üldjoontes maitsev.
Kananagitsad kuumaõhufritüüris
Kuumaõhufritüüris valmivad kananagitsad kiiresti ja jäävad mahlased ning krõbedad.