Säinakotletid

Vambola Moorese (Chef Lunden) retsept.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

50 g riivsaia

100 g e. 1 dl piima

500 g säinafileed

2 muna

1 peotäis karulauku või murulauku

soola ja musta pipart

praadimiseks võid

Valmistamine

Pane kaussi riivsai ja piim, sega ja lase paisuda. 

Haki säinafilee noaga pisikesteks kuubikuteks, pane kaussi (oluline on hakkida filees olevad peened luud nii pikikeseks, et need söömist ei sega). Haki maitseroheline.

Klopi paisunud riivsaia hulka munad, siis lisa maitseroheline ja hakitud kala. Maitsesta soola-pipraga.

Vormi hakkmassist sobiva suurusega paksemad kotletid. Prae hakk-kotletid pannil võis keskmisel kuumusel küpseks ja mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Loe veel:

Retsept ilmus ajalehes EPL, veidi mugandatud.

LISA KOMMENTAAR