Marineeritud räimed (J. Klasmanis)

Jane Klasmanise retsept ja foto.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 kg räimi või 600 g räimefileesid

tunde järgi meresoola

1 sl suhkrut

1 sidrun

1,5 dl õli

1 punane sibul

värsket tilli

0,5 tl musta pipart

Valmistamine

Puhasta räimed fileedeks. Koori sibul, lõika neljaks ja seejärel viiludeks. Lõika sidrun pooleks, üks sidrunipool lõika neljaks ja seejärel viiludeks, teisest pressi välja mahl. Haki till.

Sega kõik koostisosad omavahel. Jäta mõneks tunniks toasooja seisma.

Nipp:

  • Luid on kergem eemaldada kui segad kaladele enne puhastamist soola ning lased veidi seista

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR