Röstitud redised parmesaniga (kuumaõhufritüüris)

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

340 g rediseid

1 sl oliiviõli

1 purustatud küüslauguküüs

soola

2 sl ehk 15 g riivitud parmesani juustu

näpuotsaga tšillihelbeid soovi korral

hakitud värsket peterselli soovi korral

Valmistamine

Lõika redised pooleks või neljaks, sega kausis 0,5 sl oliiviõliga. Kalla redised kuumaõhufritüüri korvi ja küpseta 8 minutit 200ºC juures. 

Sega samas kausis ülejäänud 0,5 sl õli, hakitud küüslauk, sool, tšillihelbed ja hakitud petersell omavahel.

Kui redised on 8 minutit küpsenud, siis kalla need kaussi tagasi ja raputa küüslauguõliga läbi. Puista peale riivitud parmesan ja sega korralikult läbi.

Pane uuesti kuumaõhufritüüri sisse ja küpseta veel 6-8 minutit, kuni redised on krõbedad ja kuldpruunid. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR