Kammkarbid pestokastmes

See kammkarbiroog valmib vaid mõne minutiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g kammkarpe

soola ja musta pipart

2 sl nisujahu

2 sl võid

1 sl pestot

1 sl kappareid

250 ml 35% rõõska koort ehk vahukoort

Valmistamine

Maitsesta kammkarbid soola-pipraga, siis kasta nisujahusse.

Sulata või praepannil keskmisel kuumusel. Aseta kammkarbid pannile ja küpseta 1-2 minutit ühelt ja 1-2 minutit teiselt poolt.

Lisa pannile pesto ja kapparid, sega hoolega.

Kalla pannile rõõsk koor, sega ja kuumuta keemiseni. Siis tõsta kohe tulelt ja serveeri. 

Võid serveerida omaette kerge roana, pakkuda riisi, makaronide või krõbeda koorikuga saia kõrvale. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR