Musta küüslaugu hummus

Serveeri hummust koos näkileivaga või kasuta leivamäärdena.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g purk konservitud kikerherneid

1 sidruni mahl

2 sl e. 30 ml oliiviõli

7 musta küüslaugu küünt või 1 tl musta küüslaugu pastat

50 g riivitud parmesani juustu

0,5 tl soola

tšillipipart

Valmistamine

Loputa kikerherneid voolava vee all, soovi korral leota mõned minutit kuumas vees, et neid oleks lihtsam püreestada. Siis nõruta hoolega.

Pane kikerherned, sidrunimahl ja õli köögikombaini või kannmikserisse ja püreesta ühtlaseks massiks. Vajadusel lisa veidi vett, et oleks lihtsam püreestada.

Lisa segule musta küüslaugu küüned või pasta, riivitud parmesan, sool ja pipar. Püreesta uuesti, kuni saad ühtlase kreemjas massi.

Kasutatud tooted:

Loe veel:

Allikas: Must Umami

LISA KOMMENTAAR

MARGUS
postitatud 24.04.2023 13:19

see on nii maksapasteedi maitseline, et ei saa arugi, et on vegan