Imelihtsad küpsised, mille valmistamiseks sobib kõige paremini kvaliteetne maapähklivõi (vähemalt 95% maapähkleid ja lisaks veidi suhkrut-õli-soola). Soovi korral valmista maapähklivõi ise.
Imelihtsad küpsised, mille valmistamiseks sobib kõige paremini kvaliteetne maapähklivõi (vähemalt 95% maapähkleid ja lisaks veidi suhkrut-õli-soola).
Soovi korral valmista maapähklivõi ise.
2.5 dl paksemat maapähklivõid
100 g suhkrut
1 muna
Sega kõik ained ühtlaseks. Tõsta tainast teelusika abil puhtale ahjuplaadile väikesed tainakuhjad, soovi korral vajuta kahvliga muster peale.
Küpseta 180kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni küpsised on pealt kuldsed.
Lase küpsistel ahjuplaadil 5 minutit taheneda, siis libista restile jahtuma.
Pildi tegi Kaare.
Kasutasin isetehtud maapähklivõid, mis oli hästi paks. Nii et küpsised ei valgunud/sulanud laiali. Vajutasin isegi kahvliga mustri peale.
Maapähklivõiküpsised
Imelihtsad küpsised, mille valmistamiseks sobib kõige paremini kvaliteetne maapähklivõi (vähemalt 95% maapähkleid ja lisaks veidi suhkrut-õli-soola).
Soovi korral valmista maapähklivõi ise.