Praetud kiisk

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400-500 g kiisafileesid

soola ja musta pipart

ohtralt värsket tilli

oliiviõli

võid

Valmistamine

Patsuta fileed köögipaberiga kuivemaks. Maitsesta fileed soola ja pipraga, siis puista peale ohtralt värsket tilli. Pane fileed kahekaupa kokku, nahapool väljaspool.

Kuumuta pannil õli. Kui pann on kuum, lisa veidi võid. 

Tõsta kiisafileepaarid kahekaupa pannile. Prae paar minutit või kuni kala on pruunistunud, siis pööra ringi ja prae ka teiselt poolt. 

Serveeri kartulipudru või kauboikartulitega või värske salatiga. Joogiks sobib mõni värskem riesling.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR