Sidruni-hapukooreteki all küpsetatud mägihõrnas.
800 g mägihõrnase e. Arktika paalia filee
1 sl rüpsiõli
soola ja musta pipart
480 g Saare smetana hapukoort
0,5 sidruni mahl
0,5 tl suhkrut
hakitud värsket tilli ja/ või murulauku
Kuumuta ahi 175C.
Määri ahjuvormi põhu õliga. Tõsta mägihõrnase filee vormi, nahk allpool. Maitsesta kala soola ja pipraga.
Sega smetana hapukoor pehmeks, maitsesta sidrunimahla ja suhkruga. Määri hapukooresegu kalale.
Küpseta 175-kraadises ahjus tund aega või kuni smetana on kergelt värvi muutnud.
Piserda enne serveerimist peale veei sidrunimahla ning hakitud maitserohelist.
Retsept siit.
Mägihõrnas hapukooreteki all
Sidruni-hapukooreteki all küpsetatud mägihõrnas.