Mägihõrnas hapukooreteki all

Sidruni-hapukooreteki all küpsetatud mägihõrnas.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

800 g mägihõrnase e. Arktika paalia filee

1 sl rüpsiõli

soola ja musta pipart

480 g Saare smetana hapukoort

0,5 sidruni mahl

0,5 tl suhkrut

Peale:

0,5 sidruni mahl

hakitud värsket tilli ja/ või murulauku

Valmistamine

Kuumuta ahi 175C. 

Määri ahjuvormi põhu õliga. Tõsta mägihõrnase filee vormi, nahk allpool. Maitsesta kala soola ja pipraga. 

Sega smetana hapukoor pehmeks, maitsesta sidrunimahla ja suhkruga. Määri hapukooresegu kalale. 

Küpseta 175-kraadises ahjus tund aega või kuni smetana on kergelt värvi muutnud. 

Piserda enne serveerimist peale veei sidrunimahla ning hakitud maitserohelist. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR