60 ml e. 4 sl külmpressitud oliiviõli
3 purustatud küüslauguküünt
100 g 'nduja määrdevorsti
700 g puhastatud nn "beebi" kaheksajalgu
80 ml kuiva valget vermutit või kuiva valget veini
hakitud siledalehist peterselli
Puhasta beebikaheksajalad, eemalda pead.
Kuumuta õli suurel praepannil tugeval kuumusel. Lisa hakitud küüslauk ja 'nduja ning kuumuta segades umbes 3 minutit.
Lisa puhastatud beebikaheksajalad ja kuumuta segades umbes 3 minutit või kuni kaheksajalad on läbi küpsenud.
Lisa vermut ja kuumuta segades umbes 2 minutit, kuni leem on veidi kokku keenud e. redutseerunud.
Tõsta vaagnale, puista peale hakitud petersell ja serveeri.
Retsept siit.
Beebikaheksajalad 'ndujaga
Kalaabriast pärit vürtsika 'nduja määrdevorstiga maitsestatud beebikaheksajalad.