Koori naerid ja lõika 2 cm sektoriteks. Pane kergelt soolaga maitsestatud keevasse vette ja keeda 5 minutit, kuni naerisektorid on pehmed. Kurna hoolega, siis tõsta see kauss jääkuubikutega täidetud kaussi, et naerid edasi ei pehmeneks.
Pigista sidrunimahl naerisektoritele.
Haki küüslauk peeneks. Pane koos riivsaia ja 3 sl õliga pannile ja prae kergelt läbi. Tõsta pann tulelt, maitsesta soola-pipraga ja peenelt riivitud sidrunikoorega.
Haki petersellilehed, sega naerisektorite hulka. Sega hulka ka pool praetud riivsaiasegust.
Tõsta vaagnale, puista peale ülejäänud riivsaiapuru ning riivi peale parmesani.
Naerid riivsaia ja parmesaniga
Mõnusalt vahemereline naeriroog. Kasuta võimalikult noori ja väikeseid naereid.