1 sl oliiviõli
1 hakitud sibul
1 purustatud küüslauguküüs
0,25 tl safranit
227 g purk konservitud purustatud tomateid
5 dl kalapuljongit
100 g tükeldatud nahata Islandi turska või tilaapiat
200 g külmutatud mereannisegu (fruits de mer; ei ole vaja sulatada)
soola ja musta pipart
Kuumuta õli potis, lisa sibul ja prae umbes 5 minutit, kuni sibul pehmeneb.
Lisa küüslauk, loorberilehed ja safran ning kuumuta 1 minut.
Sega juurde purustatud tomatid ja kalapuljong. Kuumuta keemiseni, siis lisa tükeldatud kala ja külmutatud mereannisegu. Keeda 5-10 minutit, kuni kala ja mereannid on küpsed.
Vajadusel maitsesta soola-pipraga. Eemalda loorberilehed.
Serveerimisel puista supile peterselli.
Retsept siit.
Kalasupp
Kiire lõunasöök kahele.