Küpsetatud artišokisüdamed

Purki pistetud artišokisüdamed saab ahjus eriti mõnusaks küpsetada. Serveeri antipasti laual.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

marineeritud artišokisüdameid õlis

külmpressitud oliiviõli

Valmistamine

Nõruta artišokisüdamed, pane ahjuplaadile. Nirista peale oliiviõli. 

Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 18 minutit või kuni artišokisüdamed on servadest kenasti pruunistunud. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 28.04.2023 18:31

Ma olen seda nüüd väga mitu korda teinud, väike kausitäis sobib igale suupistelauale.