Jäätisetort pühadelauale

Viis minutit ja kaunis jäätisetort on serveerimiseks valmis! Siin on ära toodud lausa 2 erinevat serveerimisviisi, pildil neist esimene.

Kogus
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 l vanillijäätist

Variant 1:

3-4 sl apelsinimarmelaadi

1 granadilli seemned

füüsaleid

mandariine

beseeküpsiseid

Variant 2:

3-4 sl jõhvikamoosi või pohlamoosi

(külmutatud) pohli või jõhvikaid

piparkooke ja beseeküpsiseid

rosmariinioksakesi

Valmistamine

Tõsta jäätis koogialusele.

Nirista peale meelepärast moosi või kastet.  Kaunista vastavalt soovile.

Serveeri kohe!

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova. 

LISA KOMMENTAAR