Viis minutit ja kaunis jäätisetort on serveerimiseks valmis! Siin on ära toodud lausa 2 erinevat serveerimisviisi, pildil neist esimene.
1 l vanillijäätist
3-4 sl apelsinimarmelaadi
1 granadilli seemned
füüsaleid
mandariine
beseeküpsiseid
3-4 sl jõhvikamoosi või pohlamoosi
(külmutatud) pohli või jõhvikaid
piparkooke ja beseeküpsiseid
rosmariinioksakesi
Tõsta jäätis koogialusele.
Nirista peale meelepärast moosi või kastet. Kaunista vastavalt soovile.
Serveeri kohe!
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Jäätisetort pühadelauale
Viis minutit ja kaunis jäätisetort on serveerimiseks valmis! Siin on ära toodud lausa 2 erinevat serveerimisviisi, pildil neist esimene.