Verikäkilõõts

Vahva välimusega verikäkiroog. Verikäkk sedasi küpsetades väga krõbedaks ei lähe, aga efektne lisand ikkagi.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 verikäkk

pohlamoosi või jõhvikamoosi

õhukeselt viilutatud suitsutatud peekonit

1 õun

Valmistamine

Aseta verikäkk lõikelauale ja lõika umbes 0,3-0,5 cm paksusteks viiludeks nii, et käkki lõpuni läbi ei lõika ehk alt jääb umbes 1 cm ulatuses terveks.

Lõika õun õhukesteks viiludeks. Pane verikäki vahedesse veidi pohlamoosi, vaheldumisi õhukesi õuna- ja peekoniviile.

Küpseta 200 kraadises ahjus 20-30 minutit.

Serveeri hapukoorekastmega.

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR