Vahva välimusega verikäkiroog. Verikäkk sedasi küpsetades väga krõbedaks ei lähe, aga efektne lisand ikkagi.
1 verikäkk
pohlamoosi või jõhvikamoosi
õhukeselt viilutatud suitsutatud peekonit
1 õun
Aseta verikäkk lõikelauale ja lõika umbes 0,3-0,5 cm paksusteks viiludeks nii, et käkki lõpuni läbi ei lõika ehk alt jääb umbes 1 cm ulatuses terveks.
Lõika õun õhukesteks viiludeks. Pane verikäki vahedesse veidi pohlamoosi, vaheldumisi õhukesi õuna- ja peekoniviile.
Küpseta 200 kraadises ahjus 20-30 minutit.
Serveeri hapukoorekastmega.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Verikäkilõõts
Vahva välimusega verikäkiroog. Verikäkk sedasi küpsetades väga krõbedaks ei lähe, aga efektne lisand ikkagi.