Tuunikalasalat Taani moodi

See "pålægssalat" ehk võileivakate säilib 2-3 päeva külmkapis.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 vee või õliga tuunikalakonservi

3 sl Saare hapukoort

1 sl majoneesi

1 sl sidrunimahla

1 tl Dijoni sinepit

4 sl peenelt hakitud punast sibulat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pane nõrutatud tuunikala kaussi, lisa ülejäänud ained ja sega kõik ühtlaseks. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral veel sidruni ja sinepiga.

Nipid ja soovitused:

  • Soovi korral lisa salatile ka konservmaisi. 
  • Serveeri rukkileival näiteks hommikusöögilauas.
  • Säilib külmkapis 2-3 päeva.
  • Soovi korral lisa 1 hakitud keedetud muna või u 1 sl kappareid. 
  • Munavaba versiooni jaoks kasuta munavaba majoneesi.

Retsept siit. Pildi tegi Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 04.01.2023 13:33

Väga mõnus leivakate hommikukohvi kõrvale. Kasutasin isetehtud majoneesi.