Punase kapsa salat sibula ja õunaga

Sellele kapsa toorsalatile annab lisamaitset sibul ja õun.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g punast kapsast

soola ja suhkrut

4 sl kirsimahla või tikrimahla või ebaküdooniamahla või õunamahla

1 hakitud sibul

1 riivitud õun

2 sl õli

Valmistamine

Riivi kapsas jämedalt või lõika noaga õhukesteks viiludeks. Sega riivitud/ribastatud kapsas vähese soola ja suhkruga ning tambi nuiaga hoolikalt pehmeks. Lisa mahl.

Lisa hakitud sibul, riivitud õun ning sega viimasena juurde taimeõli.

Idee ajalehest Terviseleht (45/1999, Punase peakapsa salat).

LISA KOMMENTAAR

Liisi
postitatud 29.09.2010 15:08

Väga hea.

Pille
postitatud 11.10.2015 22:26

Lisan siia Liisi tehtud pildi ka:

Maali
postitatud 14.09.2013 22:29

Tahan teha punase peakapsa salatit majoneesi ja hapukoorega, agakas peale kapsa võib ka sibulat ja õuna roovoda sinna sisse

Lilly Smuul
postitatud 17.12.2015 19:49

Isuäratav!

Aile
postitatud 24.01.2018 17:13

Proovige ploomimahlaga, mmm..