Spagetid kaktusvilja kastmega

Eksootilisest kaktusviljast saab põneva pastakastme.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 kaktusvilja

0,5 sibulat

praadimiseks õli

1 loorberileht

veidi valget veini

300 g spagette

150 g parmesani juustu

100 g pistaatsiapähkleid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Koori ettevaatlikult kaktuseviljad – kindlasti kasuta kummikindaid, et käsi okaste eest kaitsta. Haki kaktuseviljad ja sibul väikesteks tükkideks. Kõigepealt prae sibulat paar minutit ning siis lisa hakitud kaktuseviljad ja loorberileht. Hauta väikesel tulel umbes 10 minutit.

Seejärel maitsesta soola ja pipraga ning soovi korral lisa veidi valget veini. Hauta veel 10 minutit ja samal ajal keeda rohkes vees spagetid.

Umbes 3 minutit enne valmimist kurna spagetid ja lisa need pannile kastmesse. Kui eelistad vedelamat kastet, lisa natuke spagetikeeduvett. Sega hoolikalt ja jäta küpsema veel umbes 3 minutiks.

Nüüd lisa parmesan ja sega.

Serveeri hakitud pistaatsiapähklitega ning soovi korral lisa veel parmesani.

Loe veel:

Retsepti ja foto saatis Ingrid Eomois Maltalt. Kui oled Maltale ekskursioonile minema, siis vaata kindlasti FB Alati Malta gruppi.

LISA KOMMENTAAR