Koori ettevaatlikult kaktuseviljad – kindlasti kasuta kummikindaid, et käsi okaste eest kaitsta. Haki kaktuseviljad ja sibul väikesteks tükkideks. Kõigepealt prae sibulat paar minutit ning siis lisa hakitud kaktuseviljad ja loorberileht. Hauta väikesel tulel umbes 10 minutit.
Seejärel maitsesta soola ja pipraga ning soovi korral lisa veidi valget veini. Hauta veel 10 minutit ja samal ajal keeda rohkes vees spagetid.
Umbes 3 minutit enne valmimist kurna spagetid ja lisa need pannile kastmesse. Kui eelistad vedelamat kastet, lisa natuke spagetikeeduvett. Sega hoolikalt ja jäta küpsema veel umbes 3 minutiks.
Nüüd lisa parmesan ja sega.
Serveeri hakitud pistaatsiapähklitega ning soovi korral lisa veel parmesani.
Spagetid kaktusvilja kastmega
Eksootilisest kaktusviljast saab põneva pastakastme.