Pihkased liimikud koorekastmes

Kogus
neljane
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 l pihkaseid liimikuid

4 dl kohvikoort või vahukoort

2 sl nisujahu

1 dl piima

soola ja valget pipart

Valmistamine

Puhasta seened - selleks lõika seened pikuti pooleks, eemalda limajas kiht. Tükelda seened, pane potti. 

Kalla peale rõõsk koor, siis kuumuta seeni tasasel tulel 30 minutit. 

Sega jahu külma piimaga, kalla potti ning sega läbi. Keeda tasasel tulel 3-5 minutit, kuni hautis pakseneb. Maitsesta soola-pipraga parajaks. 

Serveeri näiteks omletti, keedetud kala või röstitud leiva kõrvale. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR