Lõika kanafileed soibva suurusega tükkideks, maitsesta soola-pipraga.
Kalla umbes 2/3 kartulikrõpsudest kaussi ja tambi pudrunuiaga peenikeseks - või pane kilekotti, keera kotisuu kinni ja löö pudrunuiaga/tainarulliga katki.
VIspelda teises kausis muna lahti.
Kasta kanaribad esmalt munasse, siis veereta neid kartulikrõpsusegus. Tõsta ahjuplaadile.
Küpseta 220-kraadises ahjus 15-20 minutit.
Nipid ja soovitused:
Tõsta kanafileed kuni 30 minutit enne küpsetamist toatemperatuurile soojenema.
Kasuta meelepärase maitsega kartulikrõpse
Kui Sul on pöördõhuga ahi, siis piisab 200-kraadisest temperatuurist
Kartulikrõpsukana
Vaid kolmest komponendist (+ sool ja pipar) koonsev sotsiaalmeediahittroog. Paku kõrvale dipikastet ja näiteks salatit või friikartuleid.