Kartulikrõpsukana

Vaid kolmest komponendist (+ sool ja pipar) koonsev sotsiaalmeediahittroog. Paku kõrvale dipikastet ja näiteks salatit või friikartuleid.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 topsitäis Pringles kartulikrõpse

1 muna

400 g kanafileed

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kanafileed soibva suurusega tükkideks, maitsesta soola-pipraga. 

Kalla umbes 2/3 kartulikrõpsudest kaussi ja tambi pudrunuiaga peenikeseks - või pane kilekotti, keera kotisuu kinni ja löö pudrunuiaga/tainarulliga katki. 

VIspelda teises kausis muna lahti.

Kasta kanaribad esmalt munasse, siis veereta neid kartulikrõpsusegus. Tõsta ahjuplaadile. 

Küpseta 220-kraadises ahjus 15-20 minutit. 

Nipid ja soovitused:

  • Tõsta kanafileed kuni 30 minutit enne küpsetamist toatemperatuurile soojenema. 
  • Kasuta meelepärase maitsega kartulikrõpse
  • Kui Sul on pöördõhuga ahi, siis piisab 200-kraadisest temperatuurist

Loe veel:

Retsept mugandatud siit ja siit. PIldi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 04.10.2022 20:04

Nagu arvata oli, siis lapsed olid sillas ja ise sõin ka hea meelega :)

Kaare
postitatud 04.10.2022 21:49

Mina kasutasin Estrella meresoolaga krõpse. Tulid nii krõbedad, et suulagi andis pärast tunda :) Lihtsad, maitsvad!

Kaare
postitatud 04.10.2022 21:50

Ja meeldis rohkem, kui maisihelvestega paneeritud variant!

arellaseatondesign
postitatud 08.12.2022 07:31

Huvitav idee, tuleb proovida!