Pappardelle kukeseentega

Pappardelle pasta kukeseente, kollaka kukeseene ja rosmariiniga. Kui Sulle meeldib küüslauk, siis võid sedagi roale veidi lisada.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1,5 l värskeid tavalesi kukeseeni või kollakaid kukeseeni

300 g pappardelle või muid makarone

3 sl oliiviõli

3 sl hakitud värsket rosmariini

soola ja musta pipart

Kaunistuseks:

2 sl oliiviõli

0,5 sidruni riivitud koor

3 sl piiniaseemneid

1 dl riivitud parmesani juustu

Valmistamine

Puhasta seened. 

Kuumuta kuival kuumal pannil u 8-10 minutit, kuni seened kokku kukuvad. Lisa hakitud rosmariin umbes minut enne praadimise lõppu. Maitsesta siis soola-pipraga. 

Samal ajal keeda makaronid vastavalt pakendi juhistele al dente. Nõruta.

Sega praetud seened makaronide hulka ja kuumuta läbi. Nirista peale oliiviõli, puista peale riivitud sidrunikoor, röstitud piiniaseemned ja riivitud või laastudeks lõigatud parmesan. 

Serveeri. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR