Küpsetatud mägihõrnas

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 terve roogitud mägihõrnas e. Arktika paalia (u 1 kg)

soola ja musta pipart

1 viilutatud sidrun

punt värsket tüümiani

punt värsket tilli

200 g võid

200 ml kuiva valget veini

Valmistamine

Tee kala külgedesse mõned teravad sisselõiked. Maitsesta soola-pipraga. 

Pista kala kõhtu sidruniviilud, tilli- ja tüümianioksad. Pista ka sisselõigetesse sidruniviilud. Efekti mõttes võid kala ka nööriga kinni siduda, näeb uhkem välja. 

Aseta kala väikesesse ahjuvormi küpsetuspaberile, lisa või ja valge vein.

Küpseta 200-kraadises ahjus u 30 minutit või kuni kala on küps. 

Leem - kurna see potti, kuumuta keemiseni ja soovi korral paksenda maisitärklisega. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR