Praetud mägihõrnas

Pannil praetud väiksem mägihõrnas e. paalia maitseb hästi sidrunikartulitega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 väiksemat puhastatud mägihõrnast e. Arktika paaliat

50 g võid

8 küüslauguküünt

värsket maitserohelist - nt

tüümiani või rosmariini või punet

soola ja musta pipart

Valmistamine

Arvesta üks väiksem mägihõrnas sööja kohta. Tee mägihõrnasele külje peale sügavad sisselõiked, luuni välja.

Kuumuta suurel praepannil või, lisa küüslauguküüned ja aseta pannile terved mägihõrnased. Puista peale veidi soola. Prae kala, kuni see on küps, siis pööra ümber ja prae ka teiselt poolt. 

Puista pannile maitseroheline, maitsesta julgelt soola-pipraga. Serveeri. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Rootsi ajakirjast Lantliv Mat & Vin (1/2014).

LISA KOMMENTAAR