Odessa paprikahoidis

Kasuta selle hoidise tegemiseks aromaatseid heledaid Bulgaaria paprikakaunu! Serveeri lisandina või kasuta kastmete ja isegi borši valmistamisel.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

25 Bulgaaria paprikat

1 kg viljalihaga tomatimahla või tomatipüreed

2 sl suhkrut

1 sl soola

5 sl rapsiõli või päevalilleõli

1 sl 9% äädikat

Valmistamine

Pese paprikad, lõika neljaks. 

Kuumuta tomatimahl või -püree keemiseni. Lisa tükeldatud paprika, lisa suhkur, sool ja õli. Siis keeda tasasel tulel 10-15 minutit. Siis sega juurde äädikas. 

Jaota paprikad steriiseeritud purkidesse, kalla peale kuum tomatimahl. Kaaneta. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 10.06.2022 11:12

Väga maitsev sai. Ma keetsin natuke kauem, 10 minutiga jäi paprika minu jaoks natuke liiga tooreks veel aga võimalik et see sõltub ka paprikast.

Laine Jõgi
postitatud 03.09.2022 17:28

Olen teinud juba 2 laari sama hoidist. Üks lemmikutest. ????