Hautatud portulak

Mehhikos kasutatakse siinkohal Cotija juustu, aga sobib ka parmesan.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

5 dl portulakki

1 küüslauguküüs

1 sl oliiviõli

2 sl riivitud Cotija juustu või parmesani juustu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta potis 2,5 vett keemiseni. Lisa küüslauguküüs, siis keera tuli veidi väiksemaks. 

Lisa portulak ja alanada kuumust. Kata pott kaanega ja keeda tasasel tulel 5-6 minutit (täpne aeg oleneb sellest, kui noored on portulaki varred ja lehed). 

Võta pott tulelt, nõruta portulak. Maitsesta soola, pipra ja oliiviõliga. Tõsta taldrikule, puista peale riivitud juustu.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR