Vispelda 4 muna, 4 munakollast (4 munavalget hoia alles) ja 2,5 dl suhkrut 4-liitrises potis omavahel. Siis sega juurde sool, sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor ning sga ühtlaseks.
Pane pott keskmisele tulele ja kuumuta pidevalt segades u 10 minutit, kuni magustoit meenutab vedelamat pudingit. Kurna läbi peene sõela suurde kaussi ja lase jahtuda.
Vispelda munavalged ja ülejäänud 50 ml suhkrut kausis tugevatipuliseks vahuks, siis sega see õrnalt ülejäänud magustoidu hulka.
Vahusta rõõsk koor ja vanilliekstrakt tugevaks vahuks, sega ülejäänud magustoidu hulka.
Jaota dessert magustoidupokaalidesse ning hoia serveerimiseni jahedas.
Korsika sidrunivaht
This creamy lemon dessert showcases the fruit’s flavor beautifully.