Valge šokolaadi puding

Serveeri näiteks väikestest kohvitassidest või magustoidupokaalidest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

6 dl piima

1 muna

2 sl maisitärklist

100 g hakitud valget šokolaadi

Kaunistuseks:

40 g valget šokolaadi laastudena

Valmistamine

Pane piim, muna ja maisitärklis potti ning vispelda ühtlaseks. Kuumuta peaaegu keemiseni, siis kuumuta segades mõned minutid, kuni maisitärklis paisub. 

Siis võta pott kohe tulelt ja sega juurde hakitud šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Hõõru kreem läbi sõela kaussi, aseta peale toidukileleht ja tõsta tunniks ajaks külmkappi jahtuma. 

Jaota kreem magustoidupokaalidesse või väikeste tasside sisse, kaunista valge šokolaadi laastudega.

Loe veel:

Retsept on Šveitsi ajakirjast "Le Menu" (9/2010, Weisse Schokoladencrème). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 27.05.2022 11:47

Minu arust oli see täitsa tore dessert. Lihtne, aga kui serveerida kenadest pokaalidest, siis sobib ka pidulikumat perelõunat lõpetama.

Marina-Maire
postitatud 28.05.2022 14:52

Meenus lapsepõlv