1 suurem spagetikõrvits (u 1,5 kg)
4 viilu peekonit
3 sl võid
1 sl pruuni suhkrut
0,5 tl soola
0,25 tl musta pipart
1,25 dl riivitud Šveitsi juustu
Lõika spagetikõrvits pikuti pooleks, eemalda seemned. Pane üks spagetikõrvitsapoolik sobiva suurusega taldrikule ning küpseta mikrolaineahjus 8 minutit või kuni kahvel kergesti kõrvitsapooliku läbib. Võta välja ja küpseta samal moel ka teine spagetikõrvitsapool.
Kui kõrvitsapoolikud on piisavalt jahtunud, siis kraabi ja kaabi sisu kahvliga välja, nii et saad "spagetid".
Kuumuta suurel praepannil hakitud peekon krõbedaks, siis tõsta kurnlusikaga pannilt ja pane köögipaberile tahenema.
Lisa pannile või, pruun suhkur, sool ja pipar. Sega, siis sega juurde "spagetid" ehk spagetikõrvitsaribad. Kuumuta segades, kuni kõik on maitsestunud, siis sega juurde peekonikuubikud.
Tõsta pann tulelt, sega juurde riivitud juust ja serveeri kohe.
Retsept on USA ajakirja "Taste of Home" eriväljaandest "5 ingredient recipes" (suvi 2008)
Spagetikõrvitsa supreme
Peekoni ja juustuga serveeritud spagetikõrvits. Soovi korral serveeri kõrvitsakesta sees.