Viski-šokolaadikreemid

Väike magustoit, vaid täiskasvanuile!

Kogus
kahele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

150 ml 35% rõõska koort ehk vahukoort

60 g šokolaadi

näpuotsaga soola

3 sl viskit

1 apelsini riivitud koor

Valmistamine

Murra šokolaad tükkideks või haki peeneks.

Kalla rõõsk koor väikesesse potti ja kuumuta tasakesi. Tõsta pott tulelt, sega juurde šokolaad ja sega, kuni šokolaad on sulanud. 

Kui segu on ühtlane, sega juurde näpuotsaga soola ja viski. 

Jaota segu väikeste magustoidupokaalide sisse. Lase vähemalt 2 tundi külmkapis taheneda.

Enne serveerimist puista peale riivitud apelsinikoort. 

Retsept on Briti ajalehest The Guardian (4.4.2015)

LISA KOMMENTAAR