Nigella gnocchi gratään

Nigella Lawsoni retsept.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

250 g mascarpone toorjuustu

60 ml täispiima

4 sl riivitud parmesani juustu

riivitud muskaatpähklit

soola ja musta pipart

2 x 400 g pakki gnocchi'sid (itaalia klimpe)

2 sl (Panko) riivsaia

Valmistamine

Kuumuta ahi 200°C.

Kuumuta potis vesi keemiseni, maitsesta soolaga. 

Sega potis/pannil mascarpone ja piim ja kuumuta, kuni segu podiseb. Võta tulelt, sega juurde 3 sl riivitud parmesani ning sega ühtlaseks. Maitsesta pipra ja muskaadiga ning sega, vajadusel lisa ka soola. 

Pane gnocchi-klimbid keevasse vette ja keeda vastavalt pakendi juhistele. Nõruta, sega õrnalt juustukastme hulka.

Kalla sobiva suurusega ahjuvormi sisse ühtlase kihina. Sega riivsai ja ülejäänud parmesan, puista roale.

Küpseta 15 minutit, kuni roog on pealt kuldne. 

Võta ahjust välja, lase 5-10 minutit jahtuda. Serveeri. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR