Innsbrucker Gröstl e. Herrengröstl on Austria panniroog, kus keedetud kartuliviilud praetakse pannil vasikalihalõikudega läbi.
1 suur sibul
1,5 kg kartuleid
160 g võid
600 g vasikaliha
2 loorberilehte
1 sl majoraani e. vorstirohtu
1-2 dl praeleent
soola ja musta pipart
Esmalt keeda kartulid küpseks, siis kurna ja lase jahtuda.
Haki sibul peeneks, prae 80 g võis kuldseks.
Lõika vasikaliha õhukesteks viiludeks, lisa pannile ja prae koos sibulaga kiiresti läbi.
Lõika keedetud kartulid viiludeks ning prae teisel pannil ülejäänud võis kuldseks, siis sega juurde sibula-lihasegu.
Maitsesta peenestatud loorberilehtede, majoraani, soola ja pipraga. Sega läbi.
Sega juurde praeleem ning serveeri kohe.
Retsept siit.
Herrengröstl
Innsbrucker Gröstl e. Herrengröstl on Austria panniroog, kus keedetud kartuliviilud praetakse pannil vasikalihalõikudega läbi.