Rääbisemarjapitsa

Kiiresti valmiv luksuslik "pitsa" loob hetkega piduliku meeleolu.

Kogus
viieteistkümnele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g valmis pitsatainast või pärmitainast

75 g Arla® Svecia juustu

1 punane sibul

0,5 potti murulauku

2 dl crème fraîche'i

50 g rääbisemarja

Valmistamine

Kuumuta ahi 250°C.

Rulli pitsatainas küpsetuspaberile õhukeseks, siis libista ahjuplaadile. 

Riivi juust peenelt, puista pitsatainale ühtlaselt. Küpseta 250-kraadise ahju keskmisel siinil või veidi kõrgemal 10-15 minutit. Siis võta ahjust välja ja lase veidi jahtuda. 

Haki murulauk ja punasibul hästi peeneks.

Määri crème fraiche pitsapõhjale, puista peale punane sibul, hakitud murulauk ja seejärel rääbisemarjatörtsud. 

Lõika ruutudeks.

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR