Kõrvitsaga hommikupuder

Retsept on mõeldud slow-cooker'i ehk aeglaselt küpsetava poti jaoks.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

425 g kõrvitsapüreed

2,5 dl steel-cut kaeratangu

3 sl pruuni suhkrut

1,5 tl pumpkin pie spice maitseainesegu

1 tl jahvatatud kaneeli

0,5 tl soola

7,5 dl vett

3,75 dl piima

Soovi korral:

hakitud röstitud pekanipähkleid

kaneeli ja pruuni suhkrut

Valmistamine

Sega kausis kõik komponendid omavahel, siis tõsta slow-cooker potti. Kata kinni ja hauta tasasel tulel 5-6 tundi, 1-2 korda segades, kuni kaeratang on pehmed. 

Serveerimisel puista peale röstitud pähkleid, pruuni suhkrut ja soovi korral veidi piima.

NIpid ja soovitused:

  • Nirista soovi korral peale vahtrasiirupit, mett või agaavinektarit. 
  • Laktoosi- ja kaseiinivaba versiooni jaoks kasuta mandlipiima või sojapiima. 
  • "Piparkoogipudru" jaoks asenda pool pruunist suhkrust tumeda siirupiga ning puista peale suhkrustatud ingverit. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR