150 g hakitud sibulat
2 sl Patak's korma karripastat
280 ml kohvikoort või köögikoort
75 ml vett
200 g kuubikuteks lõigatud keedetud pastinaaki
200 g kuubikuteks lõigatud suvikõrvitsat
1-2 sl hakitud värsket koriandrit
1 sl mandlilaaste
Serveerimiseks:keedetud riisi ja/ või naan-leiba
Kuumuta õli potis keskmisel tulel. Lisa hakitud sibul ja prae 5-6 minutit, kuni sibul pehmeneb.
Siis lisa karripasta ja kuumuta segades 4-5 minutit.
Sega juurde rõõsk koor ja vesi. Siis lisa pastinaak ja suvikõrvits. Kuumuta 2-3 minutit.
Sega juurde koriander, sega hoolega. Puista peale mandlilaastud ja serveeri aurutatud riisi ja naaniga.
Retsept on mugandatud Briti ajakirjast Tesco Recipe Magazine
Pastinaak ja suvikõrvits Mughlai kastmes
Mughlai, ka moghlai ksste, on rikkalik siidine kaste, mille valmistamisel on kasutatud pähkleid ja rõõska koort.