Pastinaak ja suvikõrvits Mughlai kastmes

Mughlai, ka moghlai ksste, on rikkalik siidine kaste, mille valmistamisel on kasutatud pähkleid ja rõõska koort.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

150 g hakitud sibulat

2 sl Patak's korma karripastat

280 ml kohvikoort või köögikoort

75 ml vett

200 g kuubikuteks lõigatud keedetud pastinaaki

200 g kuubikuteks lõigatud suvikõrvitsat

1-2 sl hakitud värsket koriandrit

1 sl mandlilaaste

Serveerimiseks:

keedetud riisi ja/ või naan-leiba

Valmistamine

Kuumuta õli potis keskmisel tulel. Lisa hakitud sibul ja prae 5-6 minutit, kuni sibul pehmeneb.

Siis lisa karripasta ja kuumuta segades 4-5 minutit. 

Sega juurde rõõsk koor ja vesi. Siis lisa pastinaak ja suvikõrvits. Kuumuta 2-3 minutit. 

Sega juurde koriander, sega hoolega. Puista peale mandlilaastud ja serveeri aurutatud riisi ja naaniga. 

Nipid ja soovitused:

  • Roog ise on gluteenivaba. Vajadusel serveeri gluteenivaba saiaga. 

Retsept on mugandatud Briti ajakirjast Tesco Recipe Magazine

LISA KOMMENTAAR