Norra salehomaare kutsutakse mõnikord ka langustiinideks.
24 Norra salehomaari (4-6 tk sööja kohta)
väike punt peterselli
12 musta pipra tera
4 loorberilehte
külmpressitud oliiviõli
meresoola
Rebi petersellilehed vartelt, pane lehed kõrvale. Pane varred sügavasse potti koos rohke veega ja kuumuta keemiseni. Lisa pipraterad ja loorberilehed.
Kui vesi keeb, lisa julgelt soola ja seejärel lisa salehomaarid. Keeda umbes 4 minutit, siis nõruta.
Jaota salehomaarid taldrikutele, iga süüja niristab ise peale oliiviõli ja sidrunimahla ja puistab peale hakitud peterselli ja soolahelbeid.
Nigel Slateri retsept ilmus Briti ajalehes Observer Food Magazine (Märts 2006)
Norra salehomaarid soola ja oliiviõliga
Norra salehomaare kutsutakse mõnikord ka langustiinideks.