Trühvliotsija hommikusöök

Antonio Carluccio retsept.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

värsket trühvlit

20 g võid

2-3 muna

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

krõbeda koorikuga juuretisesaia

Valmistamine

Puhasta trühvel hoolega enne viilutamist/hööveldamist.

Sulata pannil või, lisa lahti klopitud munad ja kuumuta neid tasakesi, aeg-ajalt segades, kuni munamass on hüübinud, aga veel pehme. Maitsesta soola-pipraga.

Lisa trühvliliistakud (must trühvel on tore, valge trühvel veelgi toredam) ja serveeri hea nisuleivaga/juuretisesaiaga.

Nipid ja soovitused:

  • Roog ise on gluteenivaba, vajadusel serveeri gluteenivaba saiaga.  

Loe veel:

Antonio Carluccio retsept ilmus ajakirjas OFM märtsis 2006. 

LISA KOMMENTAAR